Saturday, 2 March 2013

Ukhwah Cash-i adalah pinjaman peribadi terkini hasil kerjasama Maybank Islamic dan Koperasi UKHWAH. Skim pembiayaan ini adalah khas untuk kakitangan kerajaan, badan berkanun dan agensi kerajaan terpilih sahaja. menawarkan kepada pemohon melalui Pembiayaan Islamik 'Bai Al Inah". Tidak perlu penjamin dan juga cagaran.

Melalui skim pinjaman peribadi Maybank Islamic dan Koperasi Ukhwah ini, mereka yang layak boleh memohon untuk mendapatkan pinjaman sehingga RM200,000.00. Kadar faedah yang ditawarkan adalah serendah 4.35% setahun dengan tempoh bayaran balik sehingga 20 tahun.


Kemudahan pembiayaan peribadi Ukhwah Cash-i ialah menawarkan tunai sekaligus kepada pelanggan. Ianya dikhaskan kepada kakitangan kerajaan melalui koperasi dengan bayaran bulanan di potong melalui Biro Perkhidmatan Angkasa. Pemohon boleh menggunakannya untuk kegunaan persendirian, pendidikan, baiki rumah, penyusunan semula liabiliti dan lain-lain.

Ciri-ciri pinjaman peribadi yang ditawarkan adalah seperti berikut :
1. Kadar Keuntungan :
 • 2-3 tahun- 4.35%
 • 4-10tahun- 4.65%
 • 11-20tahun - 4.99%
2. Jumlah Pembiayaan : Minimum RM2000
3. Maksimum RM200,000
4. Tempoh Pembiayaan : Dari 2 tahun sehingga 20 tahun
5. Pembiayaan bertindih (Overlapping) dibenarkan.

Rekod CCRIS tidak diambil kira semasa proses permohonan. Manakala untuk rekod CTOS, hendaklah tidak MELEBIHI RM30.000 baki tertunggak. Sekiranya melebihi jumlah tersebut, permohonan hanya boleh diluluskan dengan syarat pemohon bersetuju agar sebahagiannya adalah untuk selesaikan baki pinjaman yang disenarai hitam tersebut.

Borang pinjaman pembiayaan peribadi Ukhwah Cash-i ini boleh diambil di mana-mana cawangan Maybank berhampiran anda atau melalui ejen Koperasi UKHWAH yang berdaftar. Atau dapatkan maklumat sekarang:
Pinjaman Peribadi Koperasi - Ukhwah Cash-i

4 comments:

 1. Kenapa pinjaman maybank sampai sebulan baru nak dpt

  ReplyDelete
 2. Hmpir sebulan masih tidak dpt jawapan dari bank maybank pasal pinjaman pribadi...tak tahu kenapa lmbat sangat...

  ReplyDelete

 3. Apakah Anda mencari pinjaman bisnis, pinjaman pribadi, pinjaman rumah, mobil
  pinjaman, pinjaman mahasiswa, hutang pinjaman konsolidasi, pinjaman tanpa jaminan, usaha
  modal, dll .. Atau kau menolak pinjaman oleh bank atau keuangan
  lembaga untuk satu atau lebih reasons.You di tempat yang tepat untuk
  solusi pinjaman Anda! Saya pemberi pinjaman pribadi, saya memberikan pinjaman kepada
  perusahaan dan individu pada tingkat bunga rendah dan terjangkau dari
  2%. Bunga. Silahkan hubungi kami melalui email:
  topclassloanfirm@gmail.com

  Terima kasih,

  mr Markson

  ReplyDelete
 4. Nama saya Aisyah Taufik dan saya bercakap sebagai seorang wanita yang paling bahagia di dunia liar seluruh hari ini, dan saya berkata kepada diri saya bahawa mana-mana pemberi pinjaman yang menyelamatkan keluarga saya dari keadaan kami tidak menentu, saya akan memberitahu namanya kepada liar dunia keseluruhannya dan saya m gembira untuk mengatakan bahawa keluarga saya kembali untuk yang baik, kerana saya memerlukan pinjaman sebanyak RP1,000,000.00 membayar hutang dan memulakan hidup saya sekali lagi saya seorang ibu dengan 2 kanak-kanak dan seluruh dunia seolah-olah yang tergantung pada saya sehingga saya bertemu dengan Allah mengutus syarikat pinjaman yang mengubah hidup saya dan keluarga saya, sebuah firma takut, James Althouse, beliau adalah penyelamat Allah yang diutus untuk menyelamatkan keluarga saya dan pada mulanya saya fikir ia tidak dapat dilakukan sehingga saya mendapat pinjaman saya RP1, 000,000.00 dan saya akan menasihati mana-mana orang yang mempunyai keperluan sebenar pinjaman untuk menghubungi Encik James Althouse, melalui e-mel. jamesalthousefinancefirm@gmail.com kerana dia adalah
  yang paling memahami dan baik hati Pinjaman Perkhidmatan
  anda juga boleh hubungi saya dengan e-mel ini: aisyahtaufik23@gmail.com, jika anda ingin bertanya
  saya apa-apa soalan mengenai bagaimana saya mendapat pinjaman saya, saya akan bebas untuk memberitahu anda semua

  ReplyDelete

Blogger Theme by Lasantha | Disediakan Oleh Servis Bina Blog